De Jeugd van Tegenwoordig Remix Contest

De Jeugd van Tegenwoordig Remix Contest [NL]
De Jeugd van Tegenwoordig Remix Contest

De Jeugd van Tegenwoordig Remix Contest [NL]

“Props voor de Heist Rockah! En de Watskebuuuuuuurt!”
Vandaag precies 15 jaar geleden maakte Nederland op deze inmiddels iconische wijze kennis met de allereerste single van De Jeugd Van Tegenwoordig, die insloeg als een bom en zich grifte in het Nederlands collectief geheugen.
Op de onweerstaanbaar stuiterende beat van Bas Bron werd in 2005 de gehele natie voor het eerst weergaloos geïnformeerd over MC’s die droppen (maar niet tot de grond komen) en hoe een lauw biertje te tappen uit de geslachtsdelen van Vieze Freddy. ‘Watskeburt?!’ veranderde hoe Nederlanders met elkaar spraken, en markeerde het startschot van de imposante en onovertroffen carrière van De Jeugd van Tegenwoordig, die voortduurt tot vandaag de dag.

Dit 15-jarig bestaan kan dan ook niet ongemerkt voorbij gaan. Om het jubileum te vieren maakt DJVT alle originele parts van de track beschikbaar, zodat iedereen zijn/haar persoonlijke remix kan maken.

Deze remixes kunnen tot 1 juni worden ingezonden, waarna DJVT hoogstpersoonlijk als jury een winnaar zal kiezen.

De winnende remix zal officieel worden uitgebracht.

Download de parts via officiële Remix Contest Page en stuur jouw remix uiterlijk 1 juni naar watskeburt@dejeugdvantegenwoordig.com

Link to ORIGINAL Remix Contest; De Jeugd van Tegenwoordig Remix Contest

Feel free to promote your remix via the comments! But please remember; only post related comments!

No Comments

Post A Comment

Show Buttons
Hide Buttons