Remix Contest; Gold van Brika

Remix Contest; Gold van Brika (DUTCH)

Remix Contest; Gold van Brika

Remix Contest; Gold van Brika

Doe mee aan de Remix Contest met de track Gold van Brika
Presented by Abbey Road Institute Amsterdam, Sonic City Studios & Interface

Remix de hit Gold van Brika (geproduceerd door de Colombiaanse topproducer Julio Reyes Copello!).
Download de originele stemfiles, maak je remix, zend die uiterlijk 14 augustus in, en maak kans op een studiodag met Ronald Prent en een Universal Audio Apollo Twin Solo audio-interface!

Doe je mee aan de Remix Contest?

Na de zomer start het Abbey Road Institute in Q-Factory Amsterdam haar eenjarig lesprogramma dat opleidt tot het Advanced Diploma in Music Production and Sound Engineering. De locatie in Q-Factory is de zesde locatie wereldwijd voor de muziekproductieschool van de legendarische Abbey Road Studios. Om de opening extra luister bij te zetten, lanceert het Abbey Road Institute samen met Interface en de ook in Q-Factory gevestigde Sonic City Studios een Remix Contest, of zoals Abbey Road Institute het presenteert, een ‘Creative Production Competion’.

Copello en Brika
Brika is een nieuwe ster in de VS, die onlangs met haar hit Gold de hitlijsten beklom. De single is geproduceerd door Julio Reyes Copello, de Columbiaanse Grammy-genomineerde producer, die werkte met mensen als Jennifer Lopez, Ricky Martin, Marc Anthony, Alejandro Sanz, en Nelly Furtado. Hij stelde de stems voor de remix ter beschikking.

De remix
Het doel van de Remix Contest? Be creative! Je hebt 100% vrijheid de remix te maken zoals je zelf wilt. Remixen in een ander genre? Zelf partijen toevoegen? Prima! De jury beoordeelt de remix niet op geluidskwaliteit, maar puur en alleen op creativiteit. Met deze track kun je alle kanten op!

Let op: het is niet toegestaan de bestanden in je eigen producties te gebruiken, je remix zelf commercieel te exploiteren, of de bestanden en remix zelf te delen op sites of social media. Abbey Road en het label van Brika, Art House Records, hebben daar het exclusieve recht toe. Indien ze de remix commercieel willen uitbrengen, zal de maker daar volgens gebruikelijke voorwaarden voor gecompenseerd worden.

Aan de slag
Ga naar de Remix Contest page en vul je gegevens in op de site van Abbey Road Institute Amsterdam en download de contest pack met de files.

De download is een zip-bestand van 912MB met tien stems van het origineel in de vorm van 24-bit/48kHz wav-bestanden en voor Pro Tools-gebruikers als Pro Tools 9- en 10-projects.

Maak een nieuwe song aan in je daw met tempo 135bpm en – belangrijk! – samplerate 48kHz. Sleep vervolgens de tien stembestanden naar maat 1 in je daw. Als je nu op Play drukt, hoor je een versie van het origineel zonder beats. Nu kun je aan de slag!

De beste remix wordt beloond met:
• een Universal Audio Apollo Twin Solo audio-interface
• een dag in de Sonic City Studios met topproducer/engineer Ronald Prent

Deadline inzending: 14 augustus voor 12 uur ’s nachts!

De jury bestaat uit medewerkers van Abbey Road Institute, Art House Records en Interface.

Julio Reyes Copello is een gerenommeerd Grammy-winnend producer, die werkte met artiesten als Jennifer Lopez, Ricky Martin en Marc Anthony.

Link to Remix Contest; Interface.nl  doe mee aan de Remix Contest met de track Gold van Brika

:====:

:bottomtext:

No Comments

Post A Comment

Show Buttons
Hide Buttons